Sekretesspolicy

Köpinformation
 Vi tar integritet för användare av denna webbplats allvar och denna sekretesspolicy förklarar hur viss information om dig får behandlas.

www.teathreeoil.se kommer aldrig dela kundinformation med en tredje part. Alla order data säkert bearbetas för att slutföra beställningen och sekretess garanteras. Andra människor har inte tillgång till någon information om kundens betalning. All betalningsinformation säkert behandlas av vår Payment Processor och de är förbjudna att använda informationen på något annat sätt, men endast debiteras för beställningen.

DINA DATA
 "Dina uppgifter": all information om dig som är personligt identifierbar, inklusive, utan begränsning, ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, finansiell information, registrering, lösenord, i förekommande fall, samt andra av vilka du kan identifieras och att du kan lämna till oss eller på annat sätt via webbplatsen när som helst.

Från tid till annan kan vi lämna ut statistisk information om försäljning, handelsmönster och navigering tekniker till ansedda tredje parter. Detta består enbart av data som samlats in om dig och andra användare i form av sammanställda resultat. Innefattar inte direkt personlig information som identifierar dig som kund, är du garanterad att ge absolut handla privatliv.

SÄKERHET
 Vi lägger stor vikt vid säkerheten för all information i samband med våra kunder. Vår säkerhet och sekretesspolicy granskas periodvis och förbättras vid behov och auktoriserad personal har tillgång till användarinformation. När det gäller våra webbplatser, använder vi säkra serverprogramvara (SSL) för att kryptera finansiell information du matar in innan den skickas till oss.

KONTAKTA OSS
 Om du har några frågor om vår sekretesspolicy eller hur vi använder din information, vänligen kontakta vår webbplats kundtjänst.

tillbaka